Uitwedstrijden voor voetbalclubs Málaga en Granada op maandagavond

MALAGA/GRANADA – Amper drie dagen na de hervatting van de Spaanse voetbalcompetities staan er voor zowel Málaga CF als Granada CF opnieuw competitiewedstrijden op het programma. Málaga CF speelt maandagavond 15 juni in de Segunda División om 21.30 uur een uitwedstrijd tegen Tenerife. Granada CF werkt vanaf 22.00 uur in de Primera División een Andalusische streekderby af tegen Real Betis in Sevilla.

Afgelopen vrijdag speelden beide clubs met wisselend succes hun eerste duel sinds maanden, nadat de Corona-crisis de competities in Spanje had lamgelegd. Granada boekte een moeizame 2-1 zege op Getafe, Málaga ging in het eigen La Rosaleda-stadion met 1-3 onderuit tegen Huesca.

De rode kaart die verdediger David Lombán daarbij opliep blijft overigens zonder gevolgen, waardoor hij inzetbaar is voor het duel met Tenerife. Dit heeft de tuchtcommissie van de Spaanse voerbalbond zaterdag besloten na bestudering van de beelden, in een reactie op het protest van Málaga.

Beide duels zijn in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlands bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s