Openlucht-zwembad Nerja weer geopend

NERJA – Het openlucht-zwembad van Nerja is met ingang van woensdag 10 juni weer geopend. De verantwoordelijk wethouder Daniel Rivas stelt dat alle mogelijke gezondheidsmaatregelen op het gebied van desinfectie zijn (en worden) getroffen, waardoor het gebruik van het zwembad zonder risico’s is op besmetting met het Corona-virus.

Wél is er een maximum van tien personen gesteld aan het aantal mensen dat gelijktijdig in het water is en dienen gebruikers de aanwijzingen van het personeel te volgen. Het Piscina de Verano del Polideportivo Municpal aan de Calle Carlos Millón 9 is dagelijks geopend van 10.00-14.00 en van 17.00-20.00 uur.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s