Feria de Málaga gaat niet door

MALAGA – Het jaarlijkse Feria de Málaga, één van de grootste zomerfeesten aan de Costa del Sol, is voor dit jaar definitief van de kalender gehaald. De gemeente Málaga acht de risico’s van besmettingen in het huidige Corona-tijdperk nog te groot.

Het stadsfeest van Málaga is een begrip aan de Costa del Sol, met jaarlijks (eind augustus) tal van activiteiten in de binnenstad en een groot kermisterrein naast de autosnelweg A-7. Ook door de geplande concerten en vuurwerkshows is een streep gehaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s