Ryanair wil ticketprijzen halveren

MALAGA – De Ierse low-budget luchtvaartmaatschappij Ryanair zegt te overwegen om de prijzen van vliegtickets in juli te halveren. Ryanair hoopt met deze actie “zoveel mogelijk stoelen te vullen en de mensen deze zomer weer aan het vliegen te krijgen.”

Daarbij zijn onder meer vluchten naar Málaga, vanaf vliegvelden als Schiphol, Eindhoven, het Duitse Weeze en het Belgische Brussel. Ryanair hoopt vanaf 1 juli weer circa duizend vluchten per dag uit te voeren, hetgeen overeen komt met zo’n veertig procent van de normale capaciteit.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s