Aemet voorziet regenval rond Nerja aan einde deze week

NERJA – In haar meest recente weersvoorspellingen voorziet De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) regenval rond Nerja aan het einde van deze week. De temperaturen lopen de komende dagen iets terug tot gemiddelde waarden van zo’n 24 graden Celsius.

Tot en met woensdag 3 juni voert volgens de meteorologen de zon nog de boventoon. Aan het einde van de week neemt de wind in kracht toe, waarbij vooral op vrijdag en zaterdag kans op regenval ontstaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s