Winkels mogen handelswaar weer uitstallen

NERJA – Winkels binnen de gemeente Nerja mogen met ingang van maandag 1 juni, als de stad de overstap maakt naar Fase 2 in het Corona de-escalatieplan, een deel van hun handelswaar weer op straat uitstallen. Daarbij moet wel worden voldaan aan een reeks aan voorwaarden op het gebied van hygiëne en het waarborgen van onderlinge afstand.

Volgens wethouder Javier López brengt deze maatregel Nerja weer dichter bij het ‘normaal’ en de ‘reactivering van de economie’ na de crisis. Ook hoopt hij dat hiermee voor de winkeliers betere tijden aanbreken en dat de werkgelegenheid in Nerja daarmee een nieuwe impuls krijgt.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s