Nerja heeft weer een rommelmarkt

NERJA – Voor het eerst sinds het begin van de Corona-crisis kunnen belangstellenden vandaag, zondag 31 mei, weer een bezoek brengen aan de traditionele rommelmarkt van Nerja aan de Avenida de la Constitución.

Het aantal kramen is daarbij wel beperkt (maximaal vijftig, waar er normaal zo’n tweehonderd kramen op de rommelmarkt van Nerja staan). Wel dienen bezoekers bij de entree van de markt hun handen te ontsmetten, ook de diverse kramen hebben ontsmettings-gel klaar staan voor gebruik.

Foto © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s