Vuilstortplaats Nerja weer op normale tijden geopend

NERJA – De gemeentelijke vuilstortplaats van Nerja (Punto Limpio Municipal) is met ingang van maandag 1 juni weer op de gebruikelijke tijden geopend. Ook wordt met ingang van volgende week een herstart gemaakt met de gemeentelijke ophaaldienst voor groot afval (meubilair, apparatuur etcetera), een dienst die gedurende de Corona-crisis was gestaakt.

Voor het brengen van afval is de Punto Limpio Municipal (aan de Calle La Viñuela) van maandag tot en met vrijdag aaneengesloten geopend van 07.00 uur in de ochtend tot 21.00 uur in de avond. Op zaterdagen kan men tot 13.00 uur op de stortplaats terecht.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s