Provincies Málaga en Granada gaan maandag naar Fase 2

NERJA – De provincies Málaga en Granada gaan met ingang van maandag 1 juni naar Fase 2 in het Covid-19 de-escalatieplan, hetgeen een versoepeling van de huidige strenge regelgeving betekent.

De overgang betekent vooral dat er een einde komt aan de, momenteel geldende, beperking van de bewegingsvrijheid en dat er met ingang van maandag weer buiten gewandeld of gesport kan worden zonder dat dit tijdsgebonden is.

Tevens is het vanaf maandag weer toegestaan om met maximaal vijftien personen samen te komen. Ook mogen restaurants en bars weer binnen openen (tot en met zondag is alleen horeca toegestaan op de terrassen), al mag dan maximaal veertig procent van de capaciteit worden benut. Wel moet de onderlinge afstand van twee meter in acht worden genomen en is het gebruik van mondkapjes nog steeds verplicht in afgesloten ruimten zoals winkels en supermarkten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s