Versoepeling gemeentelijke belastingheffingen Nerja

NERJA – De gemeenteraad van Nerja heeft dinsdag 26 mei ingestemd met een voorstel om de gemeentelijke belastingheffingen te versoepelen gedurende de Corona-crisis. Zo worden er gedurende de crisis geen nieuwe belastingen opgelegd en is er uitstel van betaling (zonder boetes of rentes) mogelijk voor degenen die een vooraf opgelegde betalingslimiet dreigen te overschrijden.

Deze maatregelen zijn onderdeel van een compleet pakket aan reddings- en hulpmaatregelen (‘Plan de Choque’) dat de gemeente Nerja haar burgers en ondernemers aanbiedt om daarmee de Corona-crisis te financieel te doorstaan.

Daarbij hoort onder meer een verzoek aan de waterleidingmaatschappij Aguas de Narixa om de watertoevoer de komende zes maanden niet af te sluiten bij personen en bedrijven die niet aan hun betalingsverplichtingen kunnen voldoen, om daarmee ‘sociale isolementen’ te voorkomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s