Twee ton voor nieuwe sanitaire voorzieningen op stranden Nerja

NERJA – Op de stranden van Nerja verschijnen de komende weken zeven nieuwe sets aan douches en toiletten. Deze gemeente trekt hiervoor een bedrag uit van bijna twee ton. De nieuwe installaties vervangen de verouderde voorzieningen op de stranden van El Playazo, El Chucho, El Salón, Calahonda en Maro.

De vervangingsprocedure stond al in de planning maar is in een stroomversnelling terecht gekomen vanwege de strengere hygiëne-eisen rond het Corona-virus. Volgens wethouder strandzaken Francisco Arce moeten de nieuwe voorzieningen vóór het hoogseizoen operationeel zijn.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s