Ryanair verwacht in juli weer te vliegen op Málaga

MALAGA – De Ierse prijsvechter Ryanair verwacht per 1 juli circa veertig procent van haar pre Corona-virus vluchten weer operationeel te hebben. Daarbij zijn onder meer vluchten naar Málaga, vanaf vliegvelden als Schiphol, Eindhoven, het Duitse Weeze en het Belgische Brussel. Dit verklaarde de vliegtuigmaatschappij afgelopen weekeinde in een persbericht.

De restrictie daarbij is nog wel dat hiervoor de medewerking en toestemming van de Spaanse autoriteiten nodig is, als ook van de landen waar vandaan op Málaga wordt gevlogen. Vóór de crisis kende Ryanair 2.400 vluchten van en naar diverse bestemmingen in Europa, per 1 juli hoopt de low-budget maatschappij weer 1.000 vluchten per dag uit te kunnen voeren naar de diverse bestemmingen. Ryanair vliegt normaal gesproken naar en vanaf tachtig luchthavens in Europa.

De vliegtuigmaatschappij stelt zelf als voorwaarde dat alle passagiers zowel op de luchthavens als in het vliegtuig worden verplicht om mondmaskers te dragen en dat alle vliegtuigen tenminste eens per etmaal volledig worden gedesinfecteerd.

RyanairCabine1Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s