Renovatie wegdek vuilstort Nerja

NERJA – De wegen naar en op de gemeentelijke vuilstortplaats van Nerja (Punto Limpio Municipal) worden momenteel gerenoveerd. Volgens wethouder Gema García is de periode van de huidige Corona-crisis daarvoor uitermate geschikt vanwege het uiterst beperkte verkeer naar de vuilstortplaats aan de Calle La Viñuela.

Naast de bestrating worden tevens de waterleidingen ter plekke opnieuw aangelegd en/of vervangen. De duur van de werkzaamheden is ingeschat op circa twee weken, de vuilstortplaats blijft gedurende die periode gesloten voor bedrijven en publiek.

Nerja Punto LimpioFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s