Aemet verwacht regenval rond Nerja in weekeinde

NERJA – Het is voorlopig nog niet afgelopen met de periode aan voorjaarsbuien rond Nerja. Ook voor dit weekeinde verwacht de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) regenval op zowel zaterdag als zondag.

Voor de komende week zijn de vooruitzichten iets beter, met vooralsnog alleen dinsdag 21 april als een regendag in de meest recente voorspellingen. De temperaturen blijven de komende dagen schommelen rond een gemiddelde dagtemperatuur van 19 graden Celsius. Daarbij steekt volgens Aemet op zondagmiddag een vrij sterke wind op, die volgens de meteorologen de gehele week aanhoudt.

Weer20200418

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s