Provinciale subsidie voor ruim zeventig bouwprojecten in Axarquía-regio

NERJA – In de Axarquía-regio, waartoe onder meer Nerja behoort, staan dit jaar ruim zeventig bouwprojecten op stapel die voor een deel met provinciale subsidies worden gerealiseerd. De provincie heeft daarvoor deze week een bedrag van 10,5 miljoen euro gereserveerd.

Het gros daarvan wordt gebruikt voor projecten in dertig steden en dorpen met minder dan twintigduizend inwoners. Wanneer deze projecten worden uitgevoerd is grotendeels afhankelijk van de ontwikkelingen rond het Corona-virus. De aangewezen projecten variëren van de aanleg of verbetering van wegen tot het bouwen van zorg- en verpleegtehuizen.

AndalusieUitLucht03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s