Extra subsidiegelden voor Nerja in strijd tegen Coronavirus

NERJA – De gemeente Nerja ontvangt nog deze maand een extra subsidie van de Junta de Andalucía, om aan te wenden in de strijd tegen het Coronavirus. Het gaat om een bedrag van 72.000 euro, dat komt uit de 5,7 miljoen die de provincie Málaga kreeg toegewezen uit de 51,7 miljoen euro die de Spaanse regering beschikbaar heeft gesteld voor geheel Andalucía.

De extra subsidiegelden dienen te worden gebruikt om de sociale diensten te financieren in het nemen van allerlei maatregelen. Een deel van de gelden zal door de gemeente Nerja worden gebruikt voor de opvang van daklozen, die momenteel in diverse centra (onder meer de gemeentelijke sporthal) zijn ondergebracht.

Nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s