Armijo roept ondernemers in Nerja op tot samenwerking in herstelplan

NERJA – De burgemeester van Nerja, José Alberto Armijo, heeft vrijdag in een videoconferentie de ondernemers van Nerja opgeroepen tot het gezamenlijk maken van plannen om de gevolgen van de huidige Corona-crisis te minimaliseren en te werken aan een snel herstel van de lokale economie. Daarbij gaat het vooral om de ondernemers en werknemers in de particuliere sector, die zwaar worden getroffen door de huidige crisis.

De elektronische vergadering werd naast Armijo bijgewoond door Juan Carlos Pinilla (voorzitter van de Asociación de Empresarios de Nerja) en José Damián Toboso, de vicevoorzitter van de afdeling Nerja, Frigiliana y Torrox van de Asociación de Empresarios Hoteleros de la Costa del Sol (AEHCOS). De deelnemers spraken daarbij hun intentie uit om zo snel mogelijk met maatregelen te komen om de lokale economie impulsen te geven, banen te creëren en het toerisme te herstellen/bevorderen.

Armijo heeft inmiddels een werkgroep opgericht daarin met vertegenwoordigers van alle politieke partijen. De leden van deze werkgroep is nadrukkelijk gevraagd de politieke voorkeuren en richtingen opzij te zetten om gezamenlijk de schouders te zetten onder een economisch herstelplan. Daarbij is ook sprake van versoepelingen van de fiscale en gemeentelijke regelgeving.

Nerja Corona Werkgroep foto ANFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s