Regenfront passeert Nerja na het weekeinde

NERJA – Het eerder deze week voor dit weekeinde voorspelde regenfront passeert Nerja op zijn vroegst zondagmiddag 12 april, zo voorzien de meteorologen van het Spaanse weerstation Agencia Estatal de Meteorología. Vooral zaterdag lijkt het een aangename dag te worden met veel zonnige periodes, verwachten de weerkundigen.

De regen zou zich volgens de meest recente voorspellingen aandienen op zondagmiddag. Het begin van de volgende week valt vervolgens letterlijk in het water, waarna op donderdag 16 april weer opklaringen worden verwacht. De gemiddelde dagtemperatuur blijft voorlopig steken op zo’n achttien graden Celsius. De wind laat het volgens Aemet voorlopig afweten, met uitzondering van zaterdag als er af en toe een aardige bries kan opsteken.

Weer20200410

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s