Distributiepunten hulpverlening blijven geopend in Semana Santa-week

NERJA – De distributiepunten voor hulpverlening gedurende de Corona-crisis in Nerja blijven ook gedurende de paasdagen geopend. Tevens blijven hulpverleners actief om voedselpakketten en andere zaken te bezorgen bij mensen die zelf niet de deur uit kunnen om deze op te halen.

Volgens wethouder Daniel Rivas blijft het gebouw van de sociale dienst daarvoor geopend. Daar kunnen (na aanvraag en goedkeuring via het telefoonnummer 617 428 417, bereikbaar tussen 10.30 en 12.30 uur) voedselpakketten van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur afgehaald worden. De stichting Cáritas, de Asociación Nerja Solidaria én de Sociale Dienst van de gemeente Nerja werken daarbij nauw samen.

Ook de daklozen-opvang gedurende de crisisperiode, in de overdekte sporthal van de stad, draait door tijdens de dagen rond Pasen.

Nerja Armijo Sociale DienstenFoto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s