Nieuwe regenperiode in aantocht

NERJA – De Costa del Sol krijgt aan het einde van deze week te maken met een nieuwe regenachtige periode, zo voorzien de weerkundigen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). Die verwachten vanaf donderdag 9 april vier regenachtige dagen op rij in hun meest recente voorspellingen.

De gemiddelde dagtemperatuur blijft volgens de meteorologen deze gehele week schommelen rond de 18 graden Celsius terwijl de wind het de komende tijd laat afweten. Tot en met woensdag 8 maart zijn er vooral na het middaguur veel zonnige periodes te verwachten rond Nerja.

Weer20200406

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s