Regen en bewolking rond Nerja houdt aan tot einde van deze week

NERJA – Het is voorlopig nog niet afgelopen met het trieste weerbeeld rond Nerja. Voor deze week verwachten de weerkundigen regelmatig neerslag en veel bewolking, met een lichte opleving aan het einde van de week. De gemiddelde dagtemperaturen blijven de komende week steken op zo’n 17 graden Celsius.

De weerkundigen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) zien in hun voorspellingen wel een verminderde kans op regen vanaf woensdag 25 maart, waarbij echter een toename van de wind wordt verwacht.

Weer20200323

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s