Regenachtige week op komst rond Nerja

NERJA – Er lijkt een regenachtige week op komst te zijn voor Nerja en naaste omgeving, zo voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente voorspellingen. Vooralsnog lijkt donderdag 19 maart daarbij de enige droge dag van de week te worden.

Op maandag breekt volgens de weerkundigen na het middaguur nog wel te zon door, vanaf dinsdagmiddag zijn er regenbuien voorzien die tot woensdagmiddag aan kunnen houden. Koud wordt het niet in Nerja en omgeving. De komende dagen hikt het kwik aan tegen de 20 graden Celsius, op woensdag kunnen de temperaturen oplopen tot een gemiddelde waarde van zo’n 22 graden. Wél neemt de wind in komende dagen in kracht toe, om vanaf donderdag weer af te zwakken.

Weer20200316

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s