Aantal geregistreerde Corona-gevallen in provincie Málaga iets opgelopen

MALAGA – Het aantal geregistreerde gevallen in de provincie Málaga waarbij sprake is van een Corona-infectie is opgelopen naar ruim 180, nadat er dit weekeinde 21 gevallen bijkwamen. Dit aantal is gebaseerd op de cijfers van maandagochtend 16 maart. Van dit aantal liggen momenteel twaalf patiënten op de intensive care, zijn er 81 mensen opgenomen en worden nog eens 83 patiënten thuis gemonitord.

Veruit de meeste gevallen (102) in de provincie Málaga zijn er geconstateerd in de stad Málaga. In Marbella is er sprake van 24 gevallen, Torremolinos kent dertien gevallen en Vélez-Málaga zeven. In Nerja werd tot op dit moment géén Corona-infectie gemeld.

De overige geconstateerde meldingen zijn in Benalmádena (7), Fuengirola (7), Rincón de la Victoria (5), Mijas (4), Alhaurín de la Torre (3), Antequera (2), Ronda (2), Benahavís (1), Algarrobo (1), Estepona (1) en Teba 1.

Tot op heden zijn er in Spanje meer dan achtduizend gevallen waarbij 292 doden zijn gevallen.

Ambulancia Playas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s