Werkzaamheden aan waterleidingen bij Plaza Cantarero

NERJA – Als gevolg van onderhoudswerkzaamheden aan het waterleidingnetwerk zal een deel van Nerja op maandag 15 maart tussen 08.00 uur en 13.00 uur te maken krijgen met onderbrekingen van de levering van water.

Dit meldt het verantwoordelijke waterbedrijf Aguas de Narixa. De onderbrekingen zijn voorzien bij huishoudens en bedrijven rondom de Pasaje Fuente Cantarero (naast de Plaza Cantarero, het plein tegenover het centrale busstation van Nerja).

Voor vragen heeft Aguas de Narixa de telefoonnummers (+34) 900 813 810 en (+34) 900 813 820 open gesteld. Het wordt aanbevolen om na de onderhoudsperiode de kranen even open te zetten om de leidingen door te spoelen.

Nerja Aguas Narixa 201905

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s