Temperaturen lopen iets terug in weekeinde

NERJA – Het wordt de komende dagen wat minder met de hoeveelheid zon en het warme voorjaarsweer rond Nerja in vergelijking met de afgelopen week. De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht voor dit weekeinde een gemiddelde temperatuur van 19 graden Celsius en vrij veel wolkendekken.

Na het weekeinde neemt de wind in kracht toe waarbij er in de nacht van zondag op maandag en dinsdag overdag ook kans bestaat op een enkele regenbui. Vanaf woensdag 18 maart voorzien de weerkundigen weer een forse stijging van de gemiddelde dagtemperatuur tot zo’n 22 graden Celsius, wel blijft de wind de volgende week nadrukkelijk aanwezig.

Weer20200313

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s