Film Motherless Brooklyn in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 11 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Motherless Brooklyn’ van de regisseur Edward Norton vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2019 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op de gelijknamige misdaadroman van auteur Jonathan Lethem en gaat over de privédetective Lionel Essrog die aan het syndroom van Gilles de la Tourette lijdt. Essrog onderzoekt in het New York van 1954 de moord op zijn mentor.

Hoofdrollen zijn er voor Bruce Willis, Willem Dafoe, Alec Baldwin en Edward Norton. De vertoning begint om 19.00 uur, duurt 144 minuten en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Motherless Brooklyn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s