Bustrip naar Úbeda met CID Nerja

NERJA – De Club Internacional de Nerja heeft voor woensdag 11 maart een dagtrip uitgezet naar de plaats Úbeda in Andalusische provincie Jaén. De historische monumenten in de stad staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization).

Deelname aan de trip (vertrek vanaf 07.00 uur uit Nerja, terugkeer rond 19.00 uur) kost 36 euro per persoon, CID-leden betalen zes euro minder. Aanmelden kan dagelijks tussen 11.00 en 13.15 uur bij de Club Internacional de Nerja aan de Calle San Juan 42 in Nerja. Telefonisch via het nummer (0034) 952 521 858, bereikbaar tijdens openingsuren op dinsdagen, donderdagen en zaterdagen van 10.30 tot 13.30 uur.

De bus vertrekt op woensdag 11 maart om 07.00 uur vanaf het busstation in Torrox met opstappunten bij Hotel Marinas de Nerja (07.05 uur), het RIU Monica Hotel (07.15 uur), het busstation van Nerja (07.25 uur) en Hotel Nerja Club (07.30 uur).

Nerja CID Ubeda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s