Wedstrijden uit Nederlandse Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 26ste speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Zaterdagavond 7 maart speelt AZ vanaf 18.30 uur in Alkmaar een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Koploper Ajax komt later die avond in actie voor een uitwedstrijd in en tegen Heerenveen (aftrap 20.45 uur). Feyenoord treft zondagmiddag (14.30 uur) in eigen huis Willem II, PSV treedt dan om 16.45 uur in Groningen aan voor een uitwedstrijd tegen FC Groningen.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Málaga CF speelt zondagmiddag 8 maart in het eigen stadion La Rosaleda voor de Segunda División tegen Real Zaragoza (aanvang 16.00 uur), Granada CF staat om dezelfde tijd de uitwedstrijd tegen Levante te wachten in de Primera División.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s