San José-viering in La Herradura

LA HERRADURA – De kustplaats La Herradura, zo’n vijftien kilometer boven Nerja gelegen, bereidt zich voor op de jaarlijkse viering van het feest ter ere van de lokale beschermheilige San José. De festiviteiten beginnen op woensdag 18 maart en duren tot en met zondag 22 maart.

Gedurende die periode is er dagelijks een Feria de Día (met als centraal punt de Calle Eucalipto) en worden er concerten gehouden op de Plaza Independencia. Ook is er een mini-kermis te bezoeken, welke is gevestigd tussen de Calles Eucalipto en Barranquilo.

La Herradura San Jose

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s