Optredens van Green Dogs en Johnny Unplugged bij The Beer Garden in Nerja

NERJA – De Britse zanger/gitarist Johnny Unplugged verzorgt donderdag 5 maart een optreden in bar/restaurant The Beer Garden in Nerja. Een dag later, vrijdag 6 maart, is de beurt aan de Ierse coverband Green Dogs om op te treden bij The Beer Garden.

Deze Schotse bar is gevestigd aan de Avenida Mediterraneo 1 (tegenover het RUI Monica Hotel), de optredens beginnen rond de klok van 17.00 uur. Naast het optreden van Unplugged staat er een ‘Open Mic & Jam Session’ gepland, waarbij diverse instrumenten (gitaar, drums en meer) beschikbaar zijn. Green Dogs bestaat uit David Raya (zang en gitaar) en Jesus Duran (gitaar).

Nerja Beer Garden Green Dogs em Johnny Unplugged

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s