Lezing ‘Monet and his gardens’ in Centro Cultural Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan op dinsdagavond 10 maart een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Brian Healey en heeft als titel ‘Monet and his gardens’. De lezing vindt plaats in het Centro Cultural en begint om 18.00 uur, de entreeprijs is 10 euro per persoon (5 euro voor leden van de Arts Society).

The Arts Society (voorheen stichting ‘NADFAS’) is een van oorsprong Britse organisatie, met een totaal van meer 92.000 kunstminnende leden (waarvan circa 130 in Nerja). De afdeling in Nerja houdt elke maand één of meerdere (Engelstalige) lezingen in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 (aanvang telkens 18.00 uur).

Meer informatie over de Arts Society Nerja is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com.

Nerja CCN Arts Society Monet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s