Granada CF uit Spaanse beker na late tegentreffer

GRANADA – Een doelpunt van Athletic de Bilbao, negen minuten voor tijd, betekende donderdagavond 5 maart het einde van de bekerdroom voor voetbalclub Granada CF. De Andalusische club leek zich met een 2-0 overwinning op de Baskische formatie te gaan plaatsen voor de finale om de Copa del Rey, tot Yuri Berchiche kort voor tijd de beslissende treffer scoorde voor Athletic.

Daarmee eindigde de wedstrijd in het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada in 2-1, wat voor Granada niet voldoende was om de 1-0 nederlaag van de uitwedstrijd te herstellen. Na een doelpuntloze eerste helft opende Carlos Fernández drie minuten na de hervatting in de tweede helft de score voor de thuisclub. German Sánchez verdubbelde in de 76ste minuut de voorsprong, Berchiche besliste met zijn tegentreffer de onderlinge tweestrijd over twee duels in het nadeel van Granada.

GranadaBilbao

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s