Granada CF jaagt op finaleplaats in Copa del Rey

GRANADA – Voetbalclub Granada CF jaagt donderdagavond 5 maart in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes op plaatsing voor de finale van de Spaanse bekerstrijd, de Copa del Rey. Daarvoor moet de Andalusische club tegen Athletic de Bilbao dan wel een 0-1 achterstand wegpoetsen, na de winst van deze Baskische formatie in het heenduel op 12 februari.

De wedstrijd in Granada begint om 21.00 uur. De andere halve finale wordt gespeeld op woensdagavond 4 maart en gaat tussen Segunda División-club Mirandés en Real Sociedad, dat uitkomt in de Primera División. Het eerste duel tussen deze clubs eindigde in een 2-1 overwinning voor Real Sociedad.

GranadaBilbao

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s