Halve finales Nederlands bekervoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas nèt voor de boulevard van Nerja’s mooiste strand Burriana, zijn deze week de voetbalwedstrijden in halve finales van het toernooi voor de KNVB-beker live te volgen.

Woensdagavond 4 maart staat de eerste halve finale om 20.45 uur op de rol, als in Utrecht thuisclub FC Utrecht het opneemt tegen Ajax. De andere halve finale wordt een dag later, op donderdagavond 5 maart, in Rotterdam afgewerkt (eveneens met de aftrap om 20.45 uur) en gaat tussen Feyenoord en NAC Breda.

Nerja Fuego

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s