Festival ‘La Liebre de Marzo’ in Frigiliana

FRIGILIANA – In het bergdorp Frigiliana wordt op zaterdag 21 en zaterdag 28 maart het VII Festival de Música Sacra y Música Antigua ‘La Liebre de Marzo’ gevierd. Dit gebeurt beide keren van 20.00 tot 22.30 uur in het Casa del Apero aan de Calle Cuesta del Apero 12 in Frigiliana.

De muzikale klanken worden op zaterdag 21 maart verzorgd door het Orquesta Barroca de Málaga en een week later door het Coro de Cámara de la Uma. Het geheel is georganiseerd door de stichting Ventana Abierta (0034 690 083 871), kaarten zijn verkrijgbaar via de website http://www.ventana-abierta.es/ en kosten 15 euro per stuk.

Frigiliana Festival de Musica Sacra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s