Doelpuntloze remise voor Granada CF

GRANADA – In het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada slaagde de thuisclub Granada CF er zaterdagavond 29 februari niet in zich te ontdoen van tegenstander Celta de Vigo. Gescoord werd er gedurende negentig minuten voetbal in dit Primera División-duel niet, met een 0-0 eindstand als resultaat.

Celta de Vigo, dat nét boven de degradatiestreep staat, gaf middenmoter Granada goed partij en creëerde zelfs een veldoverwicht.  Verder dan het incasseren van een reeks aan gele kaarten kwamen de bezoekers echter niet.

Granada Stadion3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s