Temperaturen lopen op rond Nerja

NERJA – Met gemiddelde dagtemperaturen van circa 22 graden Celsius lijkt er een warme week op komst voor Nerja en omstreken. De Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht in haar meest recente weersvoorspellingen met ingang van dit weekeinde verder oplopende temperaturen en relatief veel zon tot en met het volgende weekeinde.

Wél neemt de wind (vooral op zondag 1 en woensdag 4 maart) in kracht toe, maar deze heeft géén negatieve invloed op de temperaturen, zo voorzien de meteorologen. Ook bestaat er voor maandag 2 maart een lichte kans op een enkele regenbui en wordt de zon de komende dagen regelmatig aan het oog onttrokken door passerende wolkendekken.

Weer20200229

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s