Voetbalwedstrijden uit Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 25ste speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Dè topper van deze speelronde is het duel tussen Ajax en AZ, de beide lijstaanvoerders in de huidige competitiestand. Beide clubs hebben op zondag 1 maart een zware Europa League-wedstrijd van afgelopen donderdagavond in de benen als ze om 20.00 uur het veld in de Johan Cruyff-Arena van Amsterdam betreden voor hun onderlinge ontmoeting.

De andere kraker van deze speeldag wordt om 14.30 uur afgewerkt in Eindhoven, waar PSV en Feyenoord het tegen elkaar opnemen. Vrijdagavond 28 februari (20.00 uur) strijden de beide subtoppers Willem II en FC Groningen tegen elkaar, op zaterdagavond 29 februari staan er vanaf 18.30 uur vier wedstrijden op het programma.

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. Málaga CF speelt vrijdagavond 28 februari een uitwedstrijd tegen Las Palmas voor de Segunda División (aanvang 21.00 uur), Granada CF speelt een dag later op zaterdagavond een thuiswedstrijd (vanaf 21.00 uur) tegen Celta de Vigo in de Primera División.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s