Viering Día de Andalucía in Cómpeta

COMPETA – Ook in het bergdorp Cómpeta wordt vrijdag 28 februari de Día de Andalucía gevierd. Dit gebeurt vanaf 10.00 uur in de ochtend, als de plaatselijke muziekband La Banda Municipal de Música door de straten van het dorp trekt.

Om 11.00 uur volgt op het Plaza Almijara een reeks aan officiële plechtigheden, inclusief een optreden van de Banda Municipal de Música die daarbij het Andalusische volkslied ten gehore brengt. Rond 11.15 uur volgt er een optreden van diverse dansgroepen waarna vanaf het middaguur diverse attracties voor kinderen zijn geopend. Vanaf 13.30 uur zorgt de zanger Miguel Botana voor de muzikale klanken.

Competa Dia de Andalucia 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s