Verbetering zandkwaliteit stranden van Nerja

NERJA – De stranden van Nerja worden de komende weken systematisch onder handen genomen met als voornaamste doel de kwaliteit van het zand te verbeteren. Daarvoor wordt de toplaag van circa dertig centimeter afgegraven en bewerkt voor een grondige reiniging en een speciale behandeling die bacteriën moet uitschakelen.

Volgens de wethouder van strandzaken, Francisco Arce, moeten nog voor het begin van het zomerseizoen alle stranden van Nerja grondig zijn behandeld. Deze week wordt het strand van Playa Burriana als eerste uit de reeks onder handen genomen.

Nerja Playa Burriana Toplaag reinigen

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s