Zonnig weerbeeld houdt aan rond Nerja

NERJA – Het weerbeeld blijft deze week en komend weekeinde zonnig voor Nerja en omstreken. Wel is er af en toe sprake van een passerend wolkendek, bij gemiddelde dagtemperaturen van circa 20 graden Celsius.

Die temperaturen gaan volgens de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) komend weekeinde zelfs iets omhoog en over de grens van de 20 graden. Van wind/en of regen is vooralsnog geen sprake, al voorziet Aemet een aanwakkerende wind in het weekeinde en daarmee tevens een lichte regenkans op maandag 2 maart.

Weer20200225

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s