Europa League-duels Ajax en AZ in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn donderdagavond 27 februari de Europa League-duels van Ajax en AZ rechtstreeks te volgen.

Ajax gaat proberen in het eigen stadion de – vorige week in de uitwedstrijd opgelopen – 0-2 achterstand tegen het Spaanse Getafe weg te poetsen terwijl AZ in het Oostenrijkse Linz aan de bak moet nadat het thuisduel tegen LASK in 1-1 eindigde. LASK-AZ begint om 18.55 uur, de wedstrijd tussen Getafe en Ajax is vanaf 21.00 uur te zien bij El Fuego.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s