Granada CF simpel langs Osasuna

PAMPLONA – In de Spaanse Primera División boekte voetbalclub Granada CF zondagmiddag 23 februari een overtuigende 0-3 overwinning op thuisclub Osasuna. Alle doelpunten vielen in de eerste helft, waarna Granada de winst simpel over de streep trok.

Darwin Machís zette de Andalusische club al na vier minuten op een 0-1 voorsprong, na een half uur spelen verdubbelde dezelfde speler de marge. Dimitri Foulquier besliste vlak voor rust met een derde treffer voor Granada het duel tussen beide middenmoters.

Publiek en goal 800752

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s