Begroting Nerja stijgt met 25 procent

NERJA – De gemeenteraad van Nerja heeft deze week de begroting voor 2020 vastgesteld en goedgekeurd voor een bedrag van circa 34 miljoen euro. Dit betekent een opmerkelijke stijging van 25,21 procent ten opzichte van vorig jaar. Daarbij zijn de investeringen bijna verdrievoudigd: van 3,5 miljoen naar 9 miljoen euro.

De grote slokops zijn de geplande projecten aan het Playazo-strand en het nieuwe ziekenhuis, alsmede de realisatie van een nieuwe bibliotheek. Ook het budget voor het gemeentelijk personeel steeg met 14 procent, zo’n twee miljoen euro, om alle geplande werkzaamheden van gekwalificeerd personeel te voorzien.

Nerja Gemeentehuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s