Europees clubvoetbal in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun vakantie in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo staan daar dinsdagavond 18 februari  (aanvang 21.00 uur) de Champions League-duels Atlético Madrid-Liverpool en Borussia Dortmund-Paris Saint Germain op de rol, een dag later (eveneens om 21.00 uur) gevolgd door Atalanta Bergamo-Valencia en Tottenham Hotspur-RB Leipzig.

Op donderdag 20 februari is het de beurt aan de Nederlandse clubs Ajax en AZ in de 16e finales van de Europa League. Ajax speelt die dag vanaf 18.55 uur een uitwedstrijd tegen het Spaanse Getafe, AZ treedt om 21.00 uur in eigen huis aan tegen het Oostenrijkse LASK Linz.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s