Zeilregatta voor kust van La Herradura

LA HERRADURA/ALMUNECAR – Voor de kust van La Herradura en Almuñécar wordt op zaterdag 14 en zondag 15 maart de tweede editie van de zeilregatta II Regata de Vela ICON Marina afgewerkt. De zeilwedstrijd, waarbij de finish ligt bij de jachthaven Marina del Este, vertrekt op zaterdag vanuit Málaga én vanuit Motril, waarna er op zondag voor de kust van La Herradura een traject wordt afgelegd.

Voor de wedstrijd hebben zich op het moment dertig boten geregistreerd. De eerste dag is een afstand van 33 zeemijlen af te werken, op zondag volgt een traject over een afstand van 16 zeemijlen. Op zaterdag vertrekken de deelnemende jachten (met een lengte tussen de negen en achttien meter) om 11.00 uur vanuit Málaga, in Motril zal het startschot rond het middaguur klinken.

Herradura Regatta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s