Serie aan flamenco-shows rond Almuñécar

ALMUNECAR – Aan de Costa Tropical krijgt La Caña Flamenco dit jaar haar derde editie. Deze serie van zeven flamenco-shows wordt uitgevoerd in de theaters van respectievelijk Albuñol, Salobreña, Almuñécar (3x), Torrenueva Costa en La Rábita.

De eerste aflevering uit de serie is op zaterdag 14 maart in Albuñol met een optreden van de flamenco-artiest Farruquito. Estrella Morente verzorgt op zondag 28 juni het volgende optreden in Salobreña. Op zaterdag 18 juli staat in Almuñécar Tomatito geprogrammeerd, op zaterdag 1 augustus gevolgd door Pasión Vega (eveneens in Almuñécar). Een week later is in Torrenueva Costa La Carrasco Family aan de beurt, op 15 zaterdag augustus is het podium in La Rábita voor Jaime ‘El Parrón’ waarna de serie wordt afgesloten op vrijdag 28 augustus met een optreden van Marina Heredia in Almunécar.

Alle optredens beginnen om 22.00 uur, kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website https://www.redentradas.com .

Almunecar Cana Flamenca 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s