Gitarist Pablo Alcázar naar Centro Cultural

NERJA – De Spaanse gitarist Pablo Alcázar verzorgt zaterdagavond 15 februari een optreden in het Centro Cultural Villa de Nerja. Alcázar komt voor het vierde achtereenvolgende jaar naar het theater aan de Calle Granada 45, waarbij hij onder meer nummers ten gehore brengt van zijn cd ‘Mediterráneo’.

Het optreden begint om 21.00 uur een duurt circa anderhalf uur. Toegangskaarten (tien euro per stuk) zijn vooraf te reserveren bij de kassa’s van het theater of via de link  https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Pablo Alcazar 20202

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s