Sportkamp voor kinderen tijdens Semana Blanca

NERJA – In de periode van de viering van ‘Semana Blanca’ is er in het stadion Enrique López Cuenca een sportkamp voor kinderen georganiseerd. Deelname staat open voor kinderen van vier tot en met veertien jaar. Het ‘Campus Deportivo Semana Blanca Nerja’ wordt in die periode dagelijks gehouden tussen 09.00 en 14.00 uur, van maandag 24 tot en met donderdag 27 februari.

Inschrijven kan bij de receptie van het overdekte zwembad, naast het atletiekstadion Enrique López Cuenca aan de N-340 (tegenover Hotel Nerja Club) dagelijks tussen 10.00 en 22.00 uur) of via het telefoonnummer 0034 672373573.

Nerja Semana Blanca Sportkamp jeugd 2020

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s