Ruta del Tapeos Carnavales zaterdag door Nerja

NERJA – Als ‘voorproefje’ op het jaarlijkse carnavalsfeest (van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari) is er in de binnenstad van Nerja op zaterdag 15 februari de elfde editie van Ruta del Tapeo Carnavales af te werken voor carnavals- en tapasliefhebbers.

De route voert langs een achttal deelnemende etablissementen en kan vanaf 20.30 uur worden gelopen. Stempel- en routekaarten zijn voor 20 euro per stuk verkrijgbaar bij één van de deelnemende tapasbarretjes: El Chispa, Sevilliano (Huertos), El Picoteo del Molino, La Piqueta, D.O., Candela, La Rienda en/of Obelix Plaza.

Nerja Ruta de Tapa Carnavales 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s